Jelle Drijver en Robin de Winter

Sinds deze week hebben we versterking bij MegaExposure! Robin de Winter is student Marketing & Communicatie aan het Deltion College in Zwolle.

Robin zal zich vooral gaan bezig houden met alle werkzaamheden rondom de productie van de Frankwatching Podcast. Daarbij kan je onder andere denken aan het zoeken naar interessante onderwerpen, het sellecteren van geschikte professionals en gesprekspartners om die vervolgens te benaderen en uit te nodigen om mee te werken. Nadat de podcast is opgenomen zal Robin deze verwerken tot een mooie podcast (en soms vodcast). Dan wordt het item voorzien van shownotes en ingepland voor publicatie op de diverse platformen zoals Soundcloud, iTunes, Stitcher Radio.

Zijn eerste week is bijna ten einde als we deze post typen. Het bevalt goed van beide kanten. Om Robin aan je voor te stellen hebben we een Periscope uitzending gedaan. Deze kan je hier bekijken. Vragan aan Robin of suggesties voor podcast onderwerpen kun je hieronder kwijt in de comments.

Robin, ook langs deze weg: Welkom bij MegaExposure! Veel succes en veel plezier in je hopelijk super leerzame stage.

Met vriendelijke groet,

Jelle

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe bots en virtual assistants ons leven gaan veranderen
AFL 054 5 TRENDS voor media monitoring - Clipit Rinske Willemsen en Social Media trainer Jelle Drijver

5 Trends voor Media Monitoring

/
In deze podcast / vodcast ga ik in gesprek met Rinske Willemsen de directeur van CLIPIT Media Monitoring. We praten over wat haar bedrijf doet maar vooral over 5 trends voor media monitoring.
Plaats bewegende videos en timers in de emails die je stuurt

videos in je email doe je zo

/
Bewegende video's en timers aan je email toevoegen en ze laten afspelen IN de inbox van je ontvangers. Verhoog het aantal clicks en sales vanuit je emails
Frankwatching On Air met Jelle Drijver

Social Media Missers en Voltreffers! In gesprek met Diederik Broekhuizen.

/
In dit gesprek haalt Diederik naast veel leuke voorbeelden aan van reacties op Social Media door bedrijven ook een paar Social Media Missers aan.
Tom Schreuders vertrekt bij MegaExposure

Afscheid Tom Schreuders

/
Na bijna 3 jaar trouwe dienst vertrekt Tom bij MegaExposure. Hij gaat verder in de zorg. Heel iets anders maar ook dat gaat hem vast en zeker super goed af.