Het best gelezen artikel op Frankwatching in 2015.

Diederik Broekhuizen is oprichter van het platform De Beste Social Media, waar dagelijks voorbeelden worden gepost van creatieve geslaagde updates van bedrijven op social media. Tevens is hij initiatiefnemer van De Beste Social Awards. Met zijn Studio Broekhuizen verzorgt hij met een team creatievelingen de online strategie en social media redactie voor onder andere filmdistributeur eOne Entertainment  (Bon Bini Holland, Ja, Ik wil, en Tarantino’s The Hateful Eight), Just Film, NPO Zapp & JT Bioscopen. Ook geeft hij regelmatig workshops en lezingen en is hij oprichter van http://debestesocialjobs.nl.

Daarnaast had ik nog een extra reden om met Diederik in gesprek te gaan want het artikel waar we het over gaan hebben was is 2015 het meest gelezen artikel op Frankwatching.com!

Het boek dat Diederik aanraad om eens te lezen is: Present shock (opvolger van het boek Future shock) http//megaexposure.nl/presentshock

In dit gesprek haalt Diederik naast veel leuke voorbeelden aan van reacties op Social Media door bedrijven ook een paar uitglijders aan. Voor meer leuke voorbeelden kijk je op zijn site: De Beste Social Media.

Reacties zijn welkom hieronder!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoe bots en virtual assistants ons leven gaan veranderen
AFL 054 5 TRENDS voor media monitoring - Clipit Rinske Willemsen en Social Media trainer Jelle Drijver

5 Trends voor Media Monitoring

/
In deze podcast / vodcast ga ik in gesprek met Rinske Willemsen de directeur van CLIPIT Media Monitoring. We praten over wat haar bedrijf doet maar vooral over 5 trends voor media monitoring.
Plaats bewegende videos en timers in de emails die je stuurt

videos in je email doe je zo

/
Bewegende video's en timers aan je email toevoegen en ze laten afspelen IN de inbox van je ontvangers. Verhoog het aantal clicks en sales vanuit je emails
Frankwatching On Air met Jelle Drijver

Social Media Missers en Voltreffers! In gesprek met Diederik Broekhuizen.

/
In dit gesprek haalt Diederik naast veel leuke voorbeelden aan van reacties op Social Media door bedrijven ook een paar Social Media Missers aan.
Tom Schreuders vertrekt bij MegaExposure

Afscheid Tom Schreuders

/
Na bijna 3 jaar trouwe dienst vertrekt Tom bij MegaExposure. Hij gaat verder in de zorg. Heel iets anders maar ook dat gaat hem vast en zeker super goed af.