[vc_row][vc_column]
[/vc_column][/vc_row]

Videos in je email toevoegen doe je zo:

Wat als je de twee meest belangrijke conversie boosters kan combineren en deze in één e-mail kan stoppen? Ik heb het over video en schaarste.

Kijk en leer hoe gemakkelijk het is om beide technieken toe te voegen aan je volgende e-mail: http://www.megaexposure.nl/spike

Met één simpele embedcode kan je deze nieuwe krachtige tool gebruiken om HTML video’s toe te voegen aan je E-mails. Je krijgt dan video’s die ook daadwerkelijk afspelen in de inbox van je ontvangers!

Met één simpele embedcode kan je “Timer Spike” gebruiken om schaarste toe te voegen middels een countdown timer in je e-mails.

Niet alleen gaan deze 2 functies je conversies een dikke boost geven in clicks en sales, beide tools zijn nu tijdelijk in één “package-deal” verkrijgbaar.

Bekijk de deal: http://www.megaexposure.nl/spike

Voor elke internet marketeer…In elke niche…

“the money is in the list”

Deze 2-halen-1-betalen deal zal slechts tijdelijk online staan. Dus wacht niet te lang en sla je slag voordat het te laat is. Als de teller op 00:00:00 staat zijn beide tools alleen nog los verkrijgbaar voor de reguliere retailprijs.

Op jouw succes!

Jelle Drijver

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoe bots en virtual assistants ons leven gaan veranderen
AFL 054 5 TRENDS voor media monitoring - Clipit Rinske Willemsen en Social Media trainer Jelle Drijver

5 Trends voor Media Monitoring

/
In deze podcast / vodcast ga ik in gesprek met Rinske Willemsen de directeur van CLIPIT Media Monitoring. We praten over wat haar bedrijf doet maar vooral over 5 trends voor media monitoring.
Plaats bewegende videos en timers in de emails die je stuurt

videos in je email doe je zo

/
Bewegende video's en timers aan je email toevoegen en ze laten afspelen IN de inbox van je ontvangers. Verhoog het aantal clicks en sales vanuit je emails
Frankwatching On Air met Jelle Drijver

Social Media Missers en Voltreffers! In gesprek met Diederik Broekhuizen.

/
In dit gesprek haalt Diederik naast veel leuke voorbeelden aan van reacties op Social Media door bedrijven ook een paar Social Media Missers aan.
Tom Schreuders vertrekt bij MegaExposure

Afscheid Tom Schreuders

/
Na bijna 3 jaar trouwe dienst vertrekt Tom bij MegaExposure. Hij gaat verder in de zorg. Heel iets anders maar ook dat gaat hem vast en zeker super goed af.