Ik verlaat MegaExposure en ga de zorg in.

Tom SchreudersNa jaren hard werken, veel leren en toch ook plezier maken is het voor mij tijd om het per 4 januari 2016 over een andere boeg te gooien. Ik heb besloten om mij verder te gaan verdiepen in ons zorgsysteem en ga mij vanaf nu druk maken om de zorg en welzijn van eenieder in Nederland. Ik zal starten als Trainee bij Calculus Software.

Dank jullie wel!

Ik ben iedereen zeer dankbaar voor de afgelopen jaren en heb met zeer veel plezier voor, en samen met jullie gewerkt. Maar zoals ik al aangaf, is het nu tijd voor iemand anders om dit op te pakken.

Wees gerust, er zal geen gat vallen. Al mijn werkzaamheden worden door mijn vakkundige collega’s opgevangen en uitgevoerd. Heb je vragen of mocht je het een en ander willen afstemmen, dan kan je ons kantoor natuurlijk even bellen. Jelle kennende staat hij dag en nacht klaar om iedereen verder op weg te helpen! Wil je met mij in contact blijven? Voeg mij dan gerust toe op Linkedin.

Nogmaals bedankt voor deze mooie tijd, ik ben jullie allemaal zeer dankbaar!
Ik wens jullie allemaal een zeer voorspoedig 2016!

Met vriendelijke groet,

Naam Tom Schreuders

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoe bots en virtual assistants ons leven gaan veranderen
AFL 054 5 TRENDS voor media monitoring - Clipit Rinske Willemsen en Social Media trainer Jelle Drijver

5 Trends voor Media Monitoring

/
In deze podcast / vodcast ga ik in gesprek met Rinske Willemsen de directeur van CLIPIT Media Monitoring. We praten over wat haar bedrijf doet maar vooral over 5 trends voor media monitoring.
Plaats bewegende videos en timers in de emails die je stuurt

videos in je email doe je zo

/
Bewegende video's en timers aan je email toevoegen en ze laten afspelen IN de inbox van je ontvangers. Verhoog het aantal clicks en sales vanuit je emails
Frankwatching On Air met Jelle Drijver

Social Media Missers en Voltreffers! In gesprek met Diederik Broekhuizen.

/
In dit gesprek haalt Diederik naast veel leuke voorbeelden aan van reacties op Social Media door bedrijven ook een paar Social Media Missers aan.
Tom Schreuders vertrekt bij MegaExposure

Afscheid Tom Schreuders

/
Na bijna 3 jaar trouwe dienst vertrekt Tom bij MegaExposure. Hij gaat verder in de zorg. Heel iets anders maar ook dat gaat hem vast en zeker super goed af.