Videoproductie Relatiedag Marktlink Koetshuis Nyenrode

Videoproductie tijdens Marktlink relatiedag op Nyenrode

Het bedrijf Marktlink organiseerde gisteren hun jaarlijkse relatiedag in het Koetshuis op Nyenrode. Met Humberto Tan als gespreksleider deelden diverse ondernemers hun ervaringen met de aanwezigen. Ondernemers die met behulp van Marktlink hun bedrijf succesvol hebben verkocht en een ondernemer die juist een management buy-in heeft gedaan met hulp van Marktlink. Het gesprek vond plaats aan een tafel op het podium. MegaExposure werd gevraagd er voor te zorgen dat de mensen in de zaal het gesprek goed konden volgen op groot scherm achter de tafel. Daarnaast moest er een strakke videoproductie uit voortvloeien.

Videoproductie Black Magic Camera MegaExposure Relatiedag Marktlink Nyenrode Videoproductie Humberto Tan en Ferry Nahon MegaExposure Relatiedag Marktlink Nyenrode

Videoproductie en cameraprojectie op groot scherm

Natuurlijk kunnen we dat! Met 4 Black-Magic camera’s (waarvan 2 bemand), een regisseur en Jelle Drijver als productieleider werd de hele dag vastgelegd en uitgezonden op het projectiescherm. Voor aanvang werden er op het prachtige landgoed van Nyenrode enkele sfeerbeelden en “snij-shots” geschoten. Na afloop hebben we met een microfoon voorzien van het Marktlink logo nog wat aanwezigen ondervraagd. Van deze dag en alle geschoten beelden wordt door MegaExposure een videoproductie gemonteerd van 60 / 90 seconden (sfeer impressie) én een langere video van het gesprek aan tafel voor de mensen die er niet bij konden zijn.

Videoproductie Black Magic Multi-cam door MegaExposure Videoproductie Relatiedag Marktlink Koetshuis Nyenrode

Video Marketing

Beide video’s kunnen vervolgens geplaatst worden op kanalen al YouTube, Vimeo etc maar vooral natuurlijk op de eigen website van Marktlink. Een “bedankt voor uw komst” e-mail naar de aanwezigen met een linkje naar de website met daarop de terugblik én een e-mail naar de mensen die er niet bij konden zijn met een linkje naar de langere video van het gesprek met Humberto.

Zodra de video klaar is zullen we deze natuurlijk ook op ons blog plaatsen. Heeft u zelf een event en wilt u dit laten vastleggen? Voor u zelf, uw personeel, uw relaties of toekomstige marketing doeleinden? Mega Exposure is u graag van dienst. Bel 030-4200000 voor meer informatie.

Videoproductie Humberto Tan Relatiedag Marktlink Nyenrode door MegaExposure Multi-cam Videoproductie door MegaExposure tijdens relatiedag Marktlink op Nyenrode

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *