Interview Jelle Drijver en Floris Venneman na afloop Marktlink Nyenrode videoproductie

Videoproductie tijdens Marktlink relatiedag met Humberto Tan

Marktlink begeleidt mensen bij fusies en overnames. Denk aan ondernemers die hun business willen verkopen maar bijvoorbeeld ook aan managers die het bedrijf willen overnemen waar ze werken (Management Buy In).

Jaarlijks organiseert Marktlink een relatiedag op Business Universiteit Nyenrode. Een dag die in het teken staat van kennis overdracht, netwerken en gezelligheid. Vorig jaar was Annemarie van Gaal een van de sprekers. Dit jaar werd gekozen voor een gesprek aan tafel onder leiding van Gouden Televisier Ster winnaar: Humberto Tan.

Na de opening en een woord van welkom door Marktlink oprichter Koos Jager, schoof Humberto Tan aan tafel met ondernemers Steven van Houwelingen (Comprise), Ronald Verboven (Comprise), Ferry Nahon (Marktlink) en Timmo Terpstra (Peeze koffie). Gedurende dit gesprek vertelden de ondernemers openhartig over wat er allemaal kwam kijken bij de overname van hun bedrijven.

Producent: MegaExposure

Deze hele relatiedag wordt vastgelegd door cameramensen van MegaExposure. In een kleine kamer naast het Koetshuis bouwden we een regieset op. Hier vandaan werden de cameramannen aangestuurd door de regisseur. Zelf stond ik (Jelle) als productieleider achter in de zaal in direct contact met de regisseur.

4 Black Magic camera’s

Met in totaal 4 camera’s (Black Magic) zorgden we er voor dat het hele gesprek werd vastgelegd. De regisseur schakelde ter plekke de beelden van de diverse feeds uit de camera’s naar het grote projectiescherm achter het podium. Hierdoor konden alle aanwezigen het gesprek goed volgen vanuit elke hoek.

Na afloop van de panel discussie verplaatst iedereen zich naar het stampot buffet om samen een hapje te eten, kennis te maken, bij te kletsen en na te praten. Gewapend met een cameraman en een microfoon (met logo blok van Marktlink) trok ik door de gezelligheid om mensen kort te interviewen.

Alle beelden van deze relatiedag worden verwerkt tot meerdere videoproducties:

  1. Sfeerimpressie / Samenvatting (90 seconden)
  2. Gesprek aan tafel (20 minuten)
  3. Losse quotes na afloop (10 sec per quote)

1) De sfeer impressie is een korte video die wordt meegestuurd met de mailing na afloop. Deze wordt op de website geplaatst, op You-Tube en andere Social Media. Ook kan deze bij de uitnodiging van volgend jaar dienen als teaser voor de relatiedag 2015.

2) Het gesprek aan tafel geeft een goede samenvatting voor de mensen die er niet bij waren en mensen die meer willen weten over bedrijfsovernames. Ook deze wordt natuurlijk gebruikt op de website, in nieuwsberichten en Social Media.

3) De korte Quotes gaat Marktlink gebruiken als kapstok voor nieuwe blogposts. Een voorbeeld is een quote van een ondernemer die aangeeft zijn bedrijf te verkopen met hulp van Marktlink waarbij het belangrijk is dat niemand mag weten dat het bedrijf te koop is (zelfs de medewerkers niet). Maar hoe verkoop je dan je bedrijf? Als niemand mag weten dat het te koop is? Deze uitspraak wordt gevangen in een héle korte video. Marktlink plaatst dit op hun blog en schrijft daar vervolgens een stuk over.

Al deze video’s worden door MegaExposure geproduceerd.

Heeft u ook een verhaal? Organiseert u een event? En wilt u dat laten vastleggen, regisseren, produceren, monteren tot een videoproductie én de resultaten inzetten als marketing middel? Laat ons u helpen. Bel 030-4200000 of laat ons u bellen.We denken graag met u mee.

Jelle Drijver
MegaExposure

Lees de blogpost op de site van Marktlink over deze dag
Bekijk de foto’s gemaakt door fotograaf Rob Sas.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *