Vodcast Yaron en Jelle 001

Vodcast #1 Yaron en Jelle over Content planning, Project 500-50 en de Frankwatching podcast

Een snelle vodcast waarin Yaron en Jelle praten over:

  • de Frankwatching podcast
  • een tipje van de sluier t.a.v. ons nieuwe concept waarbij ondernemers voor €50.- per maand een prachtige website kunnen afnemen inclusief updates en backups! (We merken dat er klanten zijn die niet voor ons kiezen omdat de initiële investering in een door ons gebouwde site te groot is). We zijn het nog aan het uitwerken maar de eerste klanten zijn al binnen :). Hierover heel binnenkort meer…
  • meer trainingen in Utrecht en Duiven
  • waarom een content planning/kalender? (en Tips & Tricks van Yaron) En hoe helpt je dat om (Mega) Exposure te krijgen
  • met een outro van 1 minuut die echt nergens meer over gaat (dan weet je ’t vast)

De Frankwatching podcast

Sinds begin dit jaar gaat Jelle Drijver voor Frankwatching in gesprek met auteurs over artikelen die ze hebben geschreven op Frankwatching.com. Deze gesprekken worden op diverse kanalen uitgezonden als podcast. Denk aan iTunes, Stitcher Radio, TuneIn en Double Twist. Daarnaast staat op frankwatching.com/podcast een playlist met bovenaan de meest recente aflevering. Onderaan elk besproken artikel komt een player met de geluidsopname net als op het blog van  JelleDrijver.nl. Deze uitzendingen worden over het algemeen door zowel Frankwatching als Jelle Drijver én de auteur gedeeld op diverse social media kanalen. Je kunt je abonneeren op de podcast via deze link. <http://bit.ly/FWpodcast>

Tipje van de sluiter over project 500/50.

We merken dat er bedrijven en ondernemers zijn die geen klant worden bij ons doordat ze worden afgeschrikt door de vanaf prijs van €1500.- voor een WordPress website. Om ook deze groep klanten Mega blij te maken hebben we een nieuw concept in het leven geroepen. Direct al bij oplevering een net zo goede en mooie website als wanneer je hem in één keer betaalt maar dan wordt de investering gespreid over termijnen van €50.- over 3 jaar. Daarnaast wordt er een eenmalige set-up fee gerekend van €500. Naast een stukje aflossing zijn ook maandelijkse back-up’s en updates aan het Theme, WordPress CMS en de gebruikte plugins in dit maandbedrag meegenomen. Zo spreiden we de investering over lage maandelijkse termijnen en maken we een MegaExposure website mogelijk voor een bredere doelgroep.

Meer trainingen

We willen meer trainingen gaan geven in het Lomanhuis in Utrecht. Denk aan trainingen op het gebied van WordPress (beginners en gevorderden), e-mail marketing, zoekmachine optimalisatie (SEO), AdWords, Google Analytics en meer!

Content planning

Yaron houdt zich bij MegaExposure onder andere bezig met het publiceren- en plannen van content op de diverse platformen. Eerlijk is eerlijk, ook bij ons schiet het er wel eens bij in. Hoe goed we ook weten dat het benutten van de diverse kanalen om je boodschap over te brengen op- en de interactie aan te gaan met onze (potentiële) klanten, fans en volgers, ook bij ons schiet het posten en delen er wel eens bij in. De context kalender van Yaron helpt ons enorm bij het structureren van deze acties. Het is met behulp van de juiste tools echt niet moeilijk en tijdrovend maar het is meer een kwestie van prioriteiten en het in je systeem krijgen. De content planning van Yaron is opgebouwd uit terugkerende afspraken voor terugkerende events (Zoals bij ons bijvoorbeeld de Frankwatching Podcast waarvan we elke dinsdag een nieuwe aflevering publiceren) en uit eenmalige acties en inhakers waarvan we nu al weten dat ze er aan komen. Denk bijvoorbeeld aan feestdagen etc.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *