Jezelf zichtbaar maken als ondernemer via Periscope

Omdat we begrijpen dat jij als ondernemer jezelf wél zichtbaar wilt maken maar niet de tijd en focus hebt om alle beschikbare tools uit te proberen en te evalueren, behandelen wij in korte webinar sessies de belangrijkste punten van tools waarvan wij vinden dat ze de moeite waard zijn. Graag nodigen we je uit om gratis deel te nemen aan het webinar over Periscope op 26 november om 10 uur. Bij MegaExposure helpen we onze klanten, relaties en prospects graag bij hun online positionering.

Wat is Periscope?

Periscope is een app waarmee je vanaf je smartphone of tablet te allen tijde een live uitzending kunt starten. Waar je ook bent (Mits je beschikt over een internet verbinding natuurlijk). Tijdens die live uitzending kan je zowel de camera aan de voorkant als aan de achterkant van je toestel gebruiken. Zo kun je jezelf in beeld brengen of delen wat je ziet.

Interactie

Tijdens je uitzending kunnen mensen reageren en vragen stellen. Deze vragen komen direct in beeld zodat je daar op kunt reageren. Kijkers kunnen vragen stellen en jij kunt ze live in de uitzending beantwoorden. Je uitzending blijft na afloop 24 uur beschikbaar op Periscope zodat anderen het kunnen terugkijken. Er zijn manieren om deze uitzending ook daarna beschikbaar te maken en te plaatsen op je website. Hoe dat werkt en nog veel meer handige tip’s ontdek je in het webinar. Schrijf je nu in.

0Weken0Dagen0Uren0Minuten0Seconden

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoe bots en virtual assistants ons leven gaan veranderen
AFL 054 5 TRENDS voor media monitoring - Clipit Rinske Willemsen en Social Media trainer Jelle Drijver

5 Trends voor Media Monitoring

/
In deze podcast / vodcast ga ik in gesprek met Rinske Willemsen de directeur van CLIPIT Media Monitoring. We praten over wat haar bedrijf doet maar vooral over 5 trends voor media monitoring.
Plaats bewegende videos en timers in de emails die je stuurt

videos in je email doe je zo

/
Bewegende video's en timers aan je email toevoegen en ze laten afspelen IN de inbox van je ontvangers. Verhoog het aantal clicks en sales vanuit je emails
Frankwatching On Air met Jelle Drijver

Social Media Missers en Voltreffers! In gesprek met Diederik Broekhuizen.

/
In dit gesprek haalt Diederik naast veel leuke voorbeelden aan van reacties op Social Media door bedrijven ook een paar Social Media Missers aan.
Persicope over Facebook Leads Advertenties Formulieren

Nieuwe facebook leads formulieren

/
Facebook Leads via formulier advertenties. Extreem krachtige manier van adverteren om mensen op je mailinglijst te krijgen. Ontdek tips and tricks.
Webinar over Periscope als Ondernemer

Jezelf zichtbaar maken als ondernemer via Periscope

/
Jezelf zichtbaar maken als ondernemer via Periscope. Schrijf je nu in voor dit webinar en ontdek de mogelijkheden voor jou als ondernemer.
Wat is een Webinar en wat kan ik er mee?

Wat is een webinar en wat kan ik er mee?

/
Wat is een Webinar en wat kan ik er mee? Jelle Drijver gaat in gesprek met Remco Treuren, co-founder van hét Nederlandse webinar platform WebinarGeek. Ontdek tip's & Tricks.