Wat is jouw goede voornemen?

Fijne feestdagen &
een gelukkig én succesvol nieuw jaar!

Wij kijken terug op een super leuk jaar! Met lezingen voor onder andere ABN Amro, Financieel Netwerk Twente, BASF, Kivi Nira & VcV Alumni Netwerk Nyenrode. We hielpen bij de totstandkoming van nieuwe websites voor onder andere, OnRecruit en haar klanten VGZ & MSD, Agile Concepts, ESC Scooters, Fred Rutting, Peter van Reijn en Consumatics. We werden genomineerd als Stagebegeleider van het jaar en ik studeerde af voor mijn MBA.

Graduation Group Photo emba9Ook voor het nieuwe jaar staan er al weer een paar mooie opdrachten te pruttelen. Bijvoorbeeld de sites van &Mireille, Kock Calculatie, Lovewood en 2 Projecten waar ik nog niets over mag zeggen.

In de eerste weken van 2013 zullen we onze eerste iPhone APP lanceren! Hierover zullen we jullie natuurlijk briefen.

Uiteraard zou dit alles niet mogelijk zijn zonder jullie als relaties, brainstormpartners, klanten, vrienden en geïnteresseerden. Daarom wil ik jullie heel hartelijk danken voor jullie feedback, vertrouwen, opdrachten en input en jullie een fijne feestdagen toewensen!
Maak er een top-jaar van en laat het ons weten als we daar op welke manier dan ook aan bij kunnen dragen.

Ons goede voornemen is om minimaal 50 bedrijven te helpen met onze nieuwe WordPress Website Workshop en daarnaast meer tijd door te brengen met vrienden en familie. Wat is jouw goede voornemen? Laat het ons hieronder weten!

Feestelijke groet,

Jelle Drijver

2 antwoorden
 1. Ine Nijland
  Ine Nijland zegt:

  Mijn goede voornemen is mij een beetje bij te laten spijkeren op het gebied van social media; door Jelle natuurlijk. En dan mijn nieuwe opdracht tot een denderend succces te maken!

  Beantwoorden
  • Jelle Drijver
   Jelle Drijver zegt:

   Kijk Ine! Dat zijn de beste voornemens 😉
   We gaan er zsm voor zitten en zorgen dat jouw Linkedin profiel er tip-top uit ziet zodat het je nieuwe opdracht(en) optimaal dient.
   Tot snel! Fijne feestdagen!

   Jelle

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *