Twitter gaat meer doen met advertenties

Via mijn vader werd ik gewezen op een vacature bij Twitter als Account Executive, Sales bij Twitter. Nu heb ik zelf geen interesse (standplaats Dublin) maar het viel me wel op dat Twitter iemand zoekt die zich gaat bezig houden met de uitrol van een advertentiemodel op de Nederlandse markt. Als ik de vacature zo lees dan kan ik bijna niet anders dan vermoeden dat mijn Timeline er het komen jaar wellicht anders uit gaat zien. Is dit het einde van Twitter? Waar is het van afhankelijk? Is een advertentie zo nu en dan een probleem en je Timeline? Waar ligt de grens? Ben benieuwd wat je er van vindt.

En mocht je interesse hebben in de vacature? klik op onderstaande knop.

[button color=blue icon=icon-twitter-sign size=medium link=http://www.jobs.ie/ApplyForJob.aspx?Id=1218320]Bekijk de vacature[/button]

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *