Zelf een website maken in WordPress

Alle door MegaExposure geleverde/bemiddelde websites zijn gebouwd in het CMS systeem: WordPress.

In mijn beleving is WordPress het beste en meest prettige CMS systeem om mee te werken. De zoekmachine optimalisatie (SEO) mogelijkheden zijn top geregeld, de back-end is overzichtelijk en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Niet iedereen heeft het budget om een uitgebreide op maat gemaakte website te laten bouwen en niet iedereen wil dit uitbesteden.

Voor de mensen die zelf graag aan de slag willen met WordPress en zelf stap voor stap willen leren hoe je je eigen website kunt maken in WordPress heb ik fantastisch nieuws.

Een paar jaar geleden op een 3 daags Internet Marketing Seminar ontmoette ik Sander Goorden.
Sander was toen al een kei in WordPress en was daarom aanwezig om de deelnemers te leren hoe ze met WordPress aan de slag konden.

De afgelopen jaren heeft Sander zich nog verder doorontwikkeld en inmiddels mag je hem met recht een WordPress Specialist noemen. Hij heeft al heel veel mensen geholpen bij het opzetten van een WordPress Website en de laatste tijd heeft hij hard gewerkt aan een nieuw product waar ik jullie graag mee wil laten kennis maken.

Sander heeft namelijk al zijn kennis uiteen gezet in een uitgebreide online cursus. In bijna 100 video’s legt hij je stap voor stap uit hoe ook jij je voordeel kunt doen met de oneindige mogelijkheden van WordPress.

In onderstaande video leg ik je uit wat Sander precies heeft gedaan en wat je van de cursus kunt verwachten. [KLIK OP DE VIDEO]

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *