Jelle Drijver tester voor de ASUS Nationale Flexplektest

Welke locatie mag zich eind van dit jaar “de beste Flexplek van Nederland” noemen?

Anno 2015 is een vaste werkplek voor vele geen vereiste meer
Door het gebruik van flexibele werkplekken kunnen professionals nu daar en waar werken waar het hun uitkomt. Het enige wat je nodig hebt is internet, een laptop, een lekker kop koffie en natuurlijk een inspirerende omgeving. Maar wat is dan dé beste flexplek van Nederland? Dat gaat Jelle, samen met 5 andere leden van het Nationale Flexpletest Test Team (powered by ASUS), uitzoeken.

Het nieuwe werken is helemaal van deze tijd
Werken, los van plaats en tijd kan tegenwoordig bijna overal, in hippe koffie tentjes, in moderne verzamelkantoren, op speciale flexplekkantoren en onderweg (zo vinden wij werken in de trein echt uber-relaxed). Maar wat is nou dé beste flexplek van Nederland? Dat gaat ASUS Benelux, in samenwerking met Sprout, Microsoft en de NS, uitzoeken. Een team van zorgvuldig geselecteerde testers gaat met gewapend met een NS-Business Card en een ASUS Zenbook in zes weken tijd Flexpleken testen. We gaan dwars door Nederland heen om zo samen te bepalen welke flexplek zich straks het allerbeste mag noemen.

Jelle gaat samen met het Nationale flexplek test team de proef op de som nemen
Moet je een abonnement hebben om er te kunnen werken? Is er voldoende internetsnelheid? Kan ik er een vergaderruimte huren? Lig je onderuit op een lounge te werken, of kaarsrecht op een oncomfortabele klapstoel? Is het een flexplek waar bij het hipstergehalte van je kleding belangrijker is, dan de kwaliteit van je welverdiende bakje koffie? Dit zijn typische vragen die door het testteam beantwoord gaan worden, om zo de #1 van Nederland te bepalen.

Meer en meer flexwerkers in Nederland
“Moderne professionals werken niet meer op die ene vaste werkplek. Ze zijn onderweg of wisselen van opdrachtgever, schuiven steeds weer ergens anders aan. Dat geldt niet alleen voor zzp’ers en zelfstandig werkende professionals, maar ook voor salesmedewerkers, flexibele teams en zelfs DGA’s. ASUS heeft uitstekende laptops, 2-in-1’s en tablets, maar wat is de beste plek om daar mee aan het werk te gaan. Dát gaan we de aankomende periode nu eens serieus uitzoeken.” aldus Rodney Voogel, Directeur ASUS Benelux.

Mag ik u voorstellen, het Nationale flexplek testteam
Het team bestaat uit deskundige en enthousiaste mannen en vrouwen, die allen een voorkeur hebben voor mobiel werken.

  • Jelle Drijver (ondernemer)
  • Ingelise de Vries (journalist)
  • Lorenz van Gool (redacteur Sprout)
  • Prof. Dr. Paul Louis Iske (hoogleraar Open Innovation & Business Venturing)
  • Karlijn Visser (blogger van Friends of the Brands/Holistik)
  • Ramzi de Groot (blogger van Gewoonvoormhem.nl)

Het Nationale flexplek team gaat de komende zes weken met de trein door heel Nederland heen reizen om zo tientallen bekende en ook minder bekende flexplekken voor jullie te testen. Er wordt daadwerkelijk hard gewerkt, goed om zich heen gekeken en natuurlijk genoeg koffie gedronken. Dit zal de basis vormen voor de selectie van de Beste Flexplek van Nederland 2015!

De winnaar Beste Flexplek van Nederland 2015
De Nationale Flexplektest start donderdag 15 oktober en de winnaar wordt bekend gemaakt op woensdag 9 december. Naast de ‘Beste Flexplek 2015’, wordt er ook een prijs uitgereikt aan de ‘beste lokale flexplek 2015’ én wordt de ‘beste horeca flexplek’ bekend gemaakt.

Misschien weet jij allang wat welke werkplek het beste is. Help ons testteam door een korte vragenlijst over hun werkplek in te vullen op www.nationaleflexplektest.nl. Vul daar de complete test in om er zeker van te zijn dat je werkplek wordt meegenomen in het klassement.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.