Vodcast #3 Yaron en Jelle over Periscope, The Next Web Conference, 2 winnaars en de Quickscan

In de vodcast van deze week praten Yaron en Jelle over:

 • Interview Boris Veldhuijzen van Zanten voor Frankwatching over The Next Web Conference 2015
 • De APP: Periscope (net zoiets als Meerkat),
 • Boek: Fact Based Marketing
 • Boek: Wie heeft mijn kaas gepikt
 • We hebben 2 boeken verloot aan Lisa en Willem als dank voor het achterlaten van een review op iTunes http://bit.ly/FWpodcast
 • Welke 3 veelgemaakte fouten (lees: gemiste kansen) vonden we op een website van een installatiebedrijf

Interview Boris Veldhuijzen van Zanten voor Frankwatching over The Next Web Conference 2015

Fuck it we’ll do it live! Het begin van een ontzettend leuke podcast die Jelle heeft opgenomen met Boris Veldhuijzen van Zanten voor Frankwatching.com. Hij praat in deze podcast o.a. The Next Web Conference 2015.

De APP: Periscope (net zoiets als Meerkat)

De vodcast van deze week is voor het eerst LIVE uitgezonden via Periscope! Met Periscope kun je live uitzenden en kunnen twitteraars naar je kijken en bijvoorbeeld vragen stellen. Heel interactief!

Laat een review achter en win!

Welke 3 veelgemaakte fouten (lees: gemiste kansen) vonden we op een website van een installatiebedrijf?

Yaron heeft afgelopen week een heel interessant telefonisch gesprek gehad met een klant. Voorafgaand aan het gesprek heeft hij een quickscan gemaakt van de website van deze klant Hij heeft een aantal verbeterpunten gevonden die hij vervolgens heeft besproken met deze klant. Welke 3 verbeterpunten heeft Yaron gevonden?

 • Geen CTA knoppen!
  CTA staat voor call-to-action. In de vorige podcast hebben we het over een zogenoemde banaan gehad, die je op elke pagina op je website moet hebben. Deze ‘banaan’ moet uiteindelijk leiden tot een bepaalde gewenste actie.
 • Keyword per pagina
  Bezoekers komen via diverse zoekmachines op jouw website. Als je gevonden wilt worden op ‘installatiebedrijf Amersfoort’ moet je een pagina hebben waarop dit duidelijk naar voren komt. Zo kunnen zoekmachines zien dat jij een installatiebedrijf in Amersfoort bent. Dit is uiteraard een voorbeeld en moet je voor elk keyword toepassen!
 • Afbeeldingen op de website met een algemene naam
  Om je website een mooie uitstraling te geven kun je gebruik maken van diverse afbeeldingen. Wist je dat de zoekmachines je afbeelding ook kunnen ‘lezen’? Als jij je afbeelding onaangepast laat staan en deze heet ‘Canon_489’, zal een bezoeker die zoekt naar ‘Canon_489’ jou vinden. Als je een installatiebedrijf bent heb je daar natuurlijk niets aan!

Wil je dat Yaron een quickscan maakt van jouw website? Stuur een berichtje naar [email protected]

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.