Toegelaten op Nyenrode (Executive MBA)

En nu wordt het echt serieus!

Afgelopen dinsdag deed ik toelatingsexamen op Nyenrode voor de Executive MBA opleiding en… ik ben aangenomen!
Super! de rollercoaster waarin ik nu al 2 weken zit gaat nog een tijdje door.

Inmiddels zijn er gesprekken met sponsoren waarvan ook sommige al concreet. Super natuurlijk! Maar er is voor 30 april nog € 6.500,- nodig.
Nog steeds ben ik daarom op zoek naar partijen die bereid zijn om mij voor 30 april een bedrag te storten dat gebruikt zal worden voor het collegegeld van de E-MBA opleiding. Als tegenprestatie ben ik de komende 5 jaar een keer in te zetten als spreker op een evenement/netwerkborrel.

Tijdens deze lezing van 45 – 60 minuten spreek ik vol enthousiasme over de mogelijkheden van Social Media. Voor veel ondernemers is dit onbekend terrein en de mogelijkheden worden daarom veelal afgeschoten op basis van aannames. Veel ondernemers zijn inmiddels toch bang de boot te missen als ze niets doen met deze mogelijkheden…

  • Maar welke boot mist u dan?
  • Waar vaart deze boot eigenlijk naartoe?
  • Wie zitten er nog meer op deze boot?
  • Welke boten zijn er eigenlijk allemaal?
  • En als u toch aan boord stapt, welke bagage moet u dan meenemen?
  • En welke taal spreekt men op die boot?
  • Wat zijn de gebruiken en de etiquette?
  • Wat zijn de do’s & dont’s

Ik laat mensen aan de hand van aansprekende voorbeelden nadenken over de mogelijkheden voor de organisatie waarin ze actief zijn en stel daarbij de vraag of het gaat om een gebrek aan tijd of een gebrek aan prioriteit?

Een vlotte, informatieve, uitdagende, nuttige en interactieve presentatie waar u met plezier aan terug zal denken.
Het geld dat met deze voorverkoop wordt opgehaald wordt gebruikt om mijn MBA opleiding te financieren.

KLIK HIER & huur mij in / sponsor mijn MBA

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *