CloudFlare

WordPress website beveiligen

Bescherm uw WordPress site in 6 stappen!

WordPress is een fantastisch content management systeem dat wordt gebruikt door tientallen miljoenen sites over de hele wereld. Door dit wereldwijde succes van WordPress, is het geen verrassing dat ook de digitale boeven van deze wereld zich steeds vaker richten op WordPress sites. Het komt de laatste tijd dan ook steeds vaker voor dat juist WordPress sites worden aangevallen. Uw WordPress Website beveiligen kan op veel manieren maar start eens met deze 6 eenvoudige stappen. 

De volgende maatregelen kunt u zelf direct nemen:

 1. Gebruik geen standaard- of veelgebruikte gebruikersnamen en wachtwoorden.
  Denk daarbij aan gebruikersnamen als: Admin, User, Beheerder, Administrator etc.
  En Wachtwoorden als: Admin, Administrator, Welkom1, Welcome1, Welkom123 etc.
 2. Pas eens per maand uw wachtwoord aan
 3. Verwijder gebruikers die niet meer aan uw site werken.
 4. Sterke wachtwoorden. Zorg dat alle gebruikers een sterk wachtwoord hebben.
  Je eigen supersterke-niet-te-raden wachtwoord is compleet zinloos als een andere administrator (bijv: een van je medewerkers) een super-easy-voor-de-hand-liggend wachtwoord gebruikt. Denk aan een wachtwoord met speciale tekens (!,@,#,$,%,^,& etc.) en minimaal 8 tekens. Zorg daarnaast ook dat je het wachtywoord van je WordPress website nergens anders gebruikt. Wees ook voorzichtig met het wachtwoord van je e-mail. Als iemand namelijk je e-mail box binnen kan komen, dan kunnen ze via de optie “ik ben mijn wachtwoord vergeten” via je e-mail alsnog toegang verkrijgen tot je site. Veel wachtwoorden onthouden is vervelend, een gehackte website veel vervelender!
 5. Laat Backup’s maken door je Hosting partij!
  Veel aanbieders van webhosting bieden dit aan. Soms zit het bij je hostingpakket inbegrepen, soms is het optioneel. Wij raden aan om met enige regelmaat te laten back-uppen. Afhankelijk van de frequentie waarmee je content plaatst of aanpassingen doet.
 6. Kies voor een Hostingpartij die samenwerkt met CloudFlare. 

Veel van onze klanten hebben de hosting van hun site ondergebracht bij PepsMedia. Sinds 1 mei 2014 heeft PepsMedia, CloudFlare als vereiste gesteld voor WordPress sites. De tarieven voor hosting vallen hierdoor wat hoger uit maar de voordelen wegen aboluut op tegen deze extra kosten. Neem voo rvragen omtrent de hosting contact op met Pepijn Niesten van PepsMedia.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *