5EC885B2-7192-4E6C-9E50-F098602E0C24

Stageplaats beschikbaar in Utrecht

Stage online marketing in Utrecht

Kom jij ons versterken?

MegaExposure wil studenten graag een plek blijven bieden om praktijkervaring op te doen. Ruim 10 studenten gingen je voor (zowel MBO als HBO). Op dit moment hebben we weer ruimte voor een stagiair op MBO4/HBO niveau.

We zoeken studenten die enthousiast zijn over de online mogelijkheden, snappen dat een goede website essentieel is in deze tijd, willen weten wat er komt kijken bij het runnen van een bedrijf in de huidige markt.

Wat je onder andere gaat doen:

 • Je wordt verantwoordelijk voor de productie van de Jelly Driver Podcast,
 • Online trainingen en cursussen opzetten en inrichten
 • WordPress Websites (leren) maken
 • Content creëren voor op zowel websites als op social media
 • Klanten en cursisten (telefonisch) informeren & begeleiden
 • Diverse administratieve werkzaamheden
 • Processen in kaar brengen en optimaliseren

Word jij verantwoordelijk voor de Jelly Driver Podcast?

Regelmatig produceren wij Podcast afleveringen. De productie van deze podcasts en alles wat daar bij komt kijken zal een zeer prominent onderdeel worden van je stage. Jij krijgt echt de leiding, vrijheid en verantwoordelijkheid om te zorgen dat nieuwe afleveringen klaar staan voor onze luisteraars op platformen als iTunes, Stitcher Radio, TuneIn, Soundcloud.

Werkzaamheden bestaan onder anderen uit het zoeken naar geschikte onderwerpen voor in de uitzending en daarbij passende gasten, het uitnodigingen en instrueren van deze gasten, het editten van de opnames tot een eindproduct en het online distribueren. Nadat een podcast online staat is het zaak om middels online marketing zo veel mogelijk aandacht voor deze podcast te genereren. Denk aan het inzetten van Social Media, email nieuwsbrieven, eventueel advertenties, blogposts etc. Echt super leuk en extreem leerzaam om te doen!

Ben jij die enthousiaste student met interesse voor de huidige online mogelijkheden?

MegaExposure is geen grote logge organisatie. Studenten worden écht onderdeel van het team en zijn overal bij aanwezig. Sterker nog, Jelle neemt jou als stagiair praktisch overal mee naar toe. Intake gesprekken met klanten, sales gesprekken, vergaderingen, strategie sessies, lezingen en trainingen (zie ook www.jelledrijver.nl). Zo krijg je écht een kijkje in de keuken van ons bedrijf en het leven als ondernemer. We behandelen je als een volwaardig team-member en verwachten van jou ook dat jij je zo gedraagt.

Het gewenste eindresultaat is enerzijds dat jij als student de competenties ontplooit die jij graag wil ontplooien. Anderzijds verwachten wij dat je ook echt waarde toevoegt aan onze bedrijfsvoering. Vooraf wordt besproken wat jij als student verwacht/wenst van zijn/haar stage en wat wij verwachten van jou als student. Wanneer er een match is en de student bij vertrek de doelstellingen heeft bereikt en tevens van toegevoegde waarde is geweest voor MegaExposure, dan is dat het gewenste eindresultaat.

We verwachten vooral van een stagiair dat hij of zij met enthousiasme de stageperiode doorloopt. Iedereen moet stage lopen maar wij zijn op zoek naar die student die het ook kan schelen waar hij / zij stage loopt. We zoeken iemand die het leuk vindt om samen ergens voor te gaan en ergens voor te staan. Een student die vindt dat wij met gave dingen bezig zijn en dit duidelijk uitstraalt is van harte welkom.

Als je als student voldoet aan de omschrijving, de Nederlandse taal goed machtig bent in woord en geschrift en graag wil stage lopen juist specifiek bij MegaExposure, dan hebben we een plek voor je en ga je zeker weten een leuke en leerzame tijd tegemoet!

Dus heb je verstand van, of tenminste interesse in Marketing en Communicatie, wil je je kennis m.b.t. online business vergroten, ben je eager en betrokken, heb je geen 9 tot 5 mentaliteit en ben je bereid om hard te werken en hard plezier te maken?

Kennis van SEO, SEA, Analytics, Social Media, WordPress, Bloggen, YouTube, Podcasting zijn een pré maar laat je vooral niet weerhouden om te reageren als je hiermee (nog) niet (zo) bekend bent (dat regelen we wel tijdens je stage dan).

Studenten die bellen staan meteen met 1-0 voor! Ik hoor graag van je: 030-4200000.

Jelle Drijver
MegaExposure

Wat wij zoeken:

 • Een ondernemende MBO (niveau 4) of HBO student
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift
 • Interesse in (Online) Marketing en Social Media
 • (Basis) kennis van WordPress en SEO is een pré maar niet noodzakelijk
 • Iemand die zelfstandig kan werken en geen moeite heeft met ‘plannen’

Wat wij aanbieden:

 • Full-time stageplek!
 • Een nette stagevergoeding (HBO)
 • Veel verantwoordelijkheden en ruimte voor eigen initiatief
 • Een leuke stageplaats in een informele setting
 • Geen saaie tijd maar een leuke tijd waar je echt de praktijk gaat ontdekken
Vodcast Yaron en Jelle 001

“Deze stage was de ideale plek voor mij om mij te ontwikkelen op het gebied van online marketing. Kennis van online marketing lijkt tegenwoordig altijd in een functie omschrijving te staan. Maar op de hogeschool krijg je hier (bijna) geen les in. Daarom was dit een gouden kans voor mij. Ik heb zo veel geleerd in mijn stage periode! Het werkt ook erg fijn in een wat kleiner bedrijf. Ik was daar geen nummertje, maar juist een deel van het team!! Echt een aanrader dus…”

Tom Schreuders
Tom SchreudersOud stagiair

“Ik mocht mij helemaal toeleggen op Social Media. Echt heel bijzonder om te zien dat er zo veel meer kan en dat ze bij MegaExposure ook echt van alle mogelijkheden op de hoogte zijn. Hierdoor kreeg ik veel ruimte en verantwoordelijkheid om ook echt zelf hiermee aan de slag te gaan. Ik werd gehoord en mijn advies werd hierdoor ook breed gedragen binnen MegaExposure. Dat komt doordat ik echt een onderdeel van het team was. Ik heb echt genoten van mijn tijd bij MegaExposure en raad iedereen aan om hier een stage te gaan lopen!”

Yaron Barki
Yaron BarkiOud stagiair

“Ik heb Jelle als docent online marketing leren kennen. Hij leek echt alles te weten van de mogelijkheden op het internet. Ik heb heb hem daarom benaderd voor een (werk)stage. Ik heb mijzelf in deze periode helemaal gericht op de sales. Verkopen is een kunst en Jelle heeft mij werkelijk alle kneepjes bijgebracht. Hij gaf mij constant bruikbare tips en was altijd bereid mij verder te helpen. Ik kan oprecht zeggen dat mijn verkoopvaardigheden bijzonder hard gegroeid zijn in die periode. Wanneer jij dus waarde hecht aan een kundige (persoonlijke) begeleiding, dan is MegaExposure de stageplek voor jou!”

Willem de Mol
Willem de MolOud stagiair

Ik was op zoek naar een stageplek waar mijn opleiding, Marketing en Communicatie, goed op aansloot en ben zo doende terecht gekomen bij MegaExposure. Tijdens mijn stage (5 maanden) was ik verantwoordelijk voor de productie van de Frankwatching Podcast. Tijdens mijn hele stage, heb ik veel vrijheid en verantwoordelijkheid gekregen. De ideeën die ik had werden gehoord en overwogen. Zo voelde ik mij echt onderdeel van het team. Verder mocht ik (bijna) overal met Jelle mee naar toe. Hij laat zien en ervaren wat hij doet en wat ondernemen inhoudt in de breedste zin van het woord. Jelle staat voor je klaar wanneer je dat nodig hebt en kan je ontzettend goed begeleiden. Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad bij MegaExposure. Als je bij MegaExposure stage gaat lopen kan je uitkijken naar een ontzettend leuke en veelzijdige stage waarin je heel veel kan leren. Ik zeg: Jelle belle en hier stage gaan lopen!

Robin de Winter
Robin de WinterStagiair 2015-2016

Interesse?

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op!

 • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  Indien van toepassing
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.