Internet marketing tools & resources

Een overzicht van de favoriete tools van MegaExposure

Bij het uitvoeren van onze werkzaamheden maken we gebruik van diverse handige programma’s. Variërend van software pakketten, web-based applicaties en browser extensies tot app’s op onze smartphone’s en tablets. We hebben de afgelopen jaren vele app’s en tools  getest en gebruikt. Op deze pagina delen we onze kennis t.a.v. diverse handige Internet Marketing Tools en laten we je kennis maken met onze favorieten. Klik op de tools om onze ervaring te lezen *.

Suggesties?

Heb je zelf nog goeie suggesties? Wil je ervaringen delen over bovengenoemde (of andere) tools? Laat het ons weten! We waarderen het als je je mening geeft en kennis deelt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* De opmerkingen die we bij deze handige internet marketing tools hebben geplaatst zijn oprecht en op basis van eigen ervaringen. Alle tools die we op deze pagina behandelen gebruiken we zelf of hebben we gebruikt (tenzij expliciet anders is vermeld). Klik op de producten om te lezen hoe- en waarvoor wij ze gebruiken. Klik vervolgens op de productpagina op de oranje ‘lees meer’ knop om doorverwezen te worden naar de eigen website van die tool.  Mocht je besluiten om zelf een van deze tools te willen gaan gebruiken verzoeken we je vriendelijk je aankoop via deze MegaExposure website af te ronden. Je betaalt dan niets meer dan wanneer je zelf direct naar die pagina toe gaat. Waarom vragen we je dit dan? Wij krijgen van sommige aanbieders een commissie voor het aandragen van nieuwe gebruikers. Dit concept heet affiliate marketing. De aanbieder van een product (bijvoorbeeld Easy Video Suite) kan zien dat de aankoop wordt gedaan door iemand die via de website van MegaExposure op hun site is gekomen. Als dank voor de aanbeveling krijgt MegaExposure daarom een kick-back of commissie over die verkoop. Graag benadrukken we nogmaals dat elke aanbeveling oprecht is en alleen wordt gedaan als we de tool zelf gebruiken en we zelf toegevoegde waarde ervaren. We zullen een tool niet aanbevelen als we er niet achter staan. Heb je vragen of opmerkingen? Laat het ons dan weten.