Goedkope animatie video

Veel mensen zijn visueel ingesteld. Waar kijkt u liever naar? Naar een animatievideo of een lap tekst? U zult merken dat een korte animatie video waarin snel de boodschap wordt uitgedragen. voor veel mensen de voorkeur geniet.

Bij MegaExposure leveren we maatwerk animatie films die volledig “from scratch” worden geproduceerd. Het voordeel is dat u een unieke animatiefilm krijgt die volledig is geproduceerd op basis van uw specifieke wensen. Nadeel is dat een dergelijke productie van een maatwerk animatie film als snel € 2500,- of meer kost.

Daarom bieden we u sinds kort de unieke mogelijkheid om een goedkope animatie video te bestellen die gebaseerd is op een vast format. Net als dat er bij veel website’s gewerkt kan worden met bestaande frameworks, kan dit nu ook bij animatie video’s. Uiteraard wordt zo’n goedkope animatie video qua tekstuele invulling wel helemaal afgestemd op uw wensen. Ook wordt uw eigen bedrijfslogo toegevoegd en is er in veel video’s ruimte voor product afbeeldingen, Call 2 actions, Social Media accounts en NAW gegevens.

We hebben op dit moment een uiteenlopend aanbod van goedkope animatie video’s variërend van strak en zakelijk tot speels en komisch. In sommige video’s staat een getekend personage centraal terwijl in andere video’s… ach weet u. Waarschijnlijk bent u ook visueel ingesteld. Neem daarom eens een kijkje naar onderstaande animatievideo’s en laat ons weten of er iets voor u tussen zit. (Zo niet, laat het ons dan ook weten, we denken graag met u mee)

iMac met goedkope animatie video

Wil je écht een goedkope animatievideo? Maak hem dan zelf! Enige tijd geleden gaf ik een webinar waarin ik je laat zien hoe wij te werk gaan en welke software wij gebruiken. Kijk dit webinar gratis terug.