Slim een afspraak inplannen.. drama!

We kennen het allemaal: Iemand wil graag een afspraak inplannen. Je suggereert aan de telefoon of per e-mail een paar momenten die jou goed uit zouden komen. Helaas, dan kan de ander net niet. Er volgt een tegen voorstel maar wederom helaas, die data komen jou weer niet goed uit. Nu heb je natuurlijk tools als Datumprikker.nl die handig zijn om met groepen af te spreken maar die ga je niet in zetten om met één iemand een afspraak in te plannen.

MegaExposure biedt de oplossing:

Een tool die in directe verbinding staat met je agenda waardoor je anderen inzicht kunt geven wanneer jij eventueel zou kunnen. Die gene kiest in jouw agenda 3 momenten (dagen + tijden) die hem/haar goed uitkomen en vervolgens kies jij er daar één van. Super simpel!

Kunnen anderen dan echt in mijn agenda kijken?

Nee natuurlijk wordt de inhoud van je agenda niet openbaar gemaakt, alleen je beschikbaarheid. De persoon die een afspraak wil plannen ziet per dag een overzicht van de tijden waarop jij nog niets hebt staan en kan 3 van die momenten aanvinken als optie voor jullie afspraak.

Afspraken inplannen en reistijd vanaf mijn vorige afspraak?

Goeie vraag! Als je veel op pad bent en het vaak voorkomt dat je een stuk moet rijden naar je afspraken, kunnen we deze tool zo instellen dat er minimaal x aan tijd tussen je afspraken moet zitten. Als er ergens een uur beschikbaar is tussen 2 afspraken in kunnen we er voor zorgen dat dat uur niet als optie wordt meegenomen zodat jij die tijd  gewoon kunt aanhouden als reistijd. Ben je bijvoorbeeld een kapper? Dan kan het weer wel (tenminste, bij mijn kapper zou het prima kunnen, bij die van mijn vriendin niet).

Hoe werkt het dan verder?

Iemand kiest 3 momenten waarop hij/zij zou kunnen en voert zijn/haar contactgegevens in. Jij kiest van die 3 opties het moment waarop het je het best uit komt (of je doet alsnog een tegen voorstel via de tool). Zodra jij 1 van de 3 opties hebt geselecteerd wordt deze automatisch in je agenda gezet en wordt er een agenda melding/uitnodiging naar de ander gestuurd. Indien gewenst kun je hier nog een persoonlijk bericht bij plaatsen.

Hoe weet ik of iemand met mij wil afspreken?

We kunnen je een SMS bericht sturen zodra iemand een formulier invult. Zo weet je meteen dat er iemand met je wil afspreken. In dat SMS-bericht zit ook een linkje waarmee je direct de details op je smartphone kunt bekijken en de afspraak kunt accepteren (of niet). Op die manier ben je direct op de hoogte en kun je overal je afspraken inplannen.

  • Tijd besparen

    Maak het jezelf en je afspraak gemakkelijk

  • Super easy!

    Heel eenvoudig afspraken plannen

  • Hogere conversie!

    Haal meer uit je website!

Zelf gebruik ik deze tool nu een jaar en ik merk dat het inplannen van afspraken minder “gedoe” is en dus minder tijd kost. Daar word ik blij van. Ik leg je in een persoonlijke demo met plezier uit hoe e.e.a. werkt.

Jelle Drijver
Jelle DrijverOndernemer