Audiobestanden en interviews laten uittypen al vanaf €1,10 per audio minuut.

Wij bieden een transcriptie service aan waarbij we door jou aangeleverde audiofragmenten uitwerken en aanleveren als uitgetypt tekst bestand.

Content = King!

Maar het is zo zonde om content maar in één vorm, in te zetten als meerdere vormen mogelijk zijn. Stel je voor. Je neemt een interview op op camera (bijvoorbeeld voor publicatie op je YouTube kanaal en op je website). Dan barst die video van de waardevolle informatie. Google zal die gesproken informatie waarschijnlijk niet gebruiken om te bepalen waar jouw video / website / pagina / post over gaat. Wij kunnen de gesproken tekst als uitgetypte tekst aanleveren. Deze tekst is vervolgens multi inzetbaar. Zo kan de transcriptie dienen als basis voor een blogpost / artikel waarin je het gesprek ook in tekst aanbiedt. Waar de een liever een video bekijkt, leest de ander veel liever een stuk tekst. Ander voordeel is dus dat het voor de zoekmachine optimalisatie (SEO) van je website gunstig is om deze tekst te plaatsen. Deze bulkt namelijk van de unieke content. Daarmee bedoelen we dat deze tekst nergens anders op het internet staat. Deze is dus uniek. Een van de vele eigenschappen waar Google waarde aan hecht. Net als het feit dat de tekst hoogstwaarschijnlijk zal gaan over onderwerpen die met jouw business te maken hebben.

De transcriptie gratis aanbieden of verkopen.

Je kunt er ook voor kiezen om je transcriptie in te zetten als weggever (bijvoorbeeld: Vul je naam + email adres in en download een PDF document met daarin het complete interview inclusief alle linkjes van de besproken tools etc…) Op die manier benut je de transcriptie om meer inschrijvingen op je nieuwsbrief te krijgen. Maak je bijvoorbeeld cursus materiaal in video, dan is het nu mogelijk om de informatie ook als reader aan je abonnees/klanten aan te bieden of zelfs alles te bundelen tot een (e)boek welke je ook weer kunt verkopen.

Kosten van een transcriptie

Qua kosten moet je rekening houden met zo’n 1,5 euro a 2 euro per audio minuut. Dus stel je levert een video of mp3 bestand aan van een interview dat 30 minuten duurt. Dan betaal je tussen de €45 en €60 om dat te laten uittypen. Deze kosten zijn indicatief. Wil je teksten te laten uittypen? Dan vragen we je altijd om het audiobestand aan te leveren. Wij zullen dan een inschatting maken van de moeilijkheidsgraad en vervolgens met een prijs per audiominuut komen. Vaak wordt er dan bijvoorbeeld 3 minuten uitgetypt en gekeken hoe lang daarover gedaan wordt om vervolgens tot een prijs per minuut te komen. Je kunt je voorstellen dat een gesprek over het weer minder tijd kost om uit te typen dan een gesprek tussen 2 chirurgen die een moeilijke operatie voor bespreken.

 • Blogposts

  Gebruik de teksten als blogpost / nieuwsbericht

 • (E-)book

  Bied de uitgewerkte tekst te koop aan als (e-)book

 • Multi inzetbaar

  Gebruik dezelfde inhoud op meerdere manieren en platformen

 • Vergroot je mailinglijst

  Bied teksten als PDF aan in ruil voor naam+email

 • Linkedin Pulse

  Plaats de tekst op Linkedin Pulse

 • Facebook

  Plaats de tekst op je Facebook fanpage

 • YouTube

  Gebruik de transcriptie voor de omschrijving onder je video

 • SEO

  Gebruik de tekst om je vindbaarheid te vergoten in Google