Google Apps voor Bedrijven aanvragen

Google Apps voor bedrijven biedt ondernemers de mogelijkheid om, onafkankelijk van tijd en plaats, optimaal te ondernemen. Overal toegang tot je mailbox. Overal de zelfde inhoud. Dus een bericht verzonden vanuit huis staat ook op de zaak gewoon in de map verzonden items.

Dankzij uitstekende mobiele APPS zijn alle opties ook onderweg goed te gebruiken. Samen werken in documenten. Online opslag van bestanden in de Google Drive. Google Drive is vergelijkbaar met Dropbox maar voor onderling gebruik met collega’s nóg handiger.

Geen gedoe meer met verschillende versies van documenten of spreadsheets. Dankzij Google Doc’s werk je online samen in één document. Je moet je voorstellen dat je zelf aan het typen bent terwijl je op de volgende pagina of in de volgende alinea een collega ziet typen. Bekijk de onderstaande video om te zien hoe Google Apps voor Bedrijven in de praktijk werkt.

Of je collega(s) nou op kantoor zijn of niet, je kunt snel even schakelen met collega’s door de handige chat functie. Ook voor de chatfunctie is er een handige smartphone app beschikbaar zodat je bijvoorbeeld ook onderweg met de trein gewoon door kunt gaan met overleggen. Behoefte om elkaar toch even in de ogen te kijken? Met één druk op de knop kan je videobellen met max 10 deelnemers.

Het instellen van de mail en agenda’s op tablets en Smartphones is super-easy! Geen gedoe meer met pop3 of smtp instellingen e.d. Gewoon je e-mail adres + wachtwoord invoeren en klaar om aan het werk te gaan.

Agenda’s aanmaken is een peulenschil. Per agenda kan je aangeven of je deze wilt delen met één of meerdere collega’s en of zij alleen je beschikbaarheid mogen zien of ook wat je precies aan het doen bent. Ideaal!

Meer weten? Persoonlijk advies? Bel ons op 030-4200000 en we denken vrijblijvend met u mee.

 • Overal e-mailen

  Overal en altijd toegang tot uw e-mail

 • Smartphones & Tablets

  Eenvoudig mail instellen op uw Smartphone en Tablet

 • Samenwerken

  Ideaal voor het Nieuwe Werken

 • 30 Gig opslag

  voor uw e-mails en bestanden in Drive

 • Agenda’s Delen

  Indien gewenst agenda’s delen met collega’s

 • Gratis*

  *Google Apps is gratis voor onderwijsinstellingen