Google Apps installatie en implementatie

MegaExposure kan u helpen om Google Apps binnen uw organisatie te implementeren. We verzorgen zowel de technische implementatie als een training “leren werken met Google Apps”. Het technische aspect wordt uitgevoerd door Alfons, onze vliegende kiep. Hij heeft uitgebreide kennis van uiteenlopende systemen en netwerken en komt bij u op locatie om uw werkstations naar uw wensen in te richten.

Of u een startende ondernemer bent of al jaren bezig bent, de integratie van Google Apps binnen uw organisatie kan door ons geregeld worden. Denk bijvoorbeeld aan het aanmaken van de e-mail adressen, het delen van Agenda’s, toestemmingen uitgeven aan de juiste collega’s om elkaars beschikbaarheid te checken of zelfs elkaars agenda te beheren. Mappen en documenten delen via Google Drive en chatten op Google Hangouts. Alles wordt door Alfons op locatie of op afstaand ingericht.

Overstappen?
Heeft u al een exchange server en wilt u daarnaast gebruik maken van de vele mogelijkheden van Google apps, geen probleem, wij zorgen ervoor dat het gehele traject probleemloos verloopt.

Wilt u volledig overstappen of heeft u geen exchange omgeving, ook dat is geen probleem, alles wordt volledig naar uw wensen ingericht.

Zowel de installatie als de inrichting verzorgen wij in overleg met u als klant volledig. Wij regelen de aanvraag van Google Apps en configureren uw domein, uw email, uw agenda en
eventuele andere componenten van Google Apps die u binnen uw organisatie wilt gebruiken.

Indien u bestaande mail wilt overzetten, dan zorgen wij ervoor dat uw complete inbox in uw Google Apps omgeving komt én dat deze migratie zorgeloos verloopt. (Uiteraard wordt er een back-up gemaakt van uw oude inbox om te voorkomen dat uw mail verloren gaat)

Lees hier meer over de voordelen van Google Apps

Wat een ICT-held! Als het een stekker heeft en/of een ip-adres is de kans groot dat Alfons er raad mee weet. Van VOIP, netwerken en bijvoorbeeld een migratie van Exchange naar Google Apps, Alfons is je man. Zowel op locatie als op afstand.

Alfons

Alfons helpt u graag

  • Professionele hulp

    Niet zelf klooien maar in 1 x goed

  • Smartphones & Tablets

    Direct ingesteld op alle apparaten

  • Samenwerken & delen

    Samen werken met agenda’s en documenten